izdelava spletnih strani in trgovin

kombiniranje avtentičnosti

kombiniranje avtentičnosti in uporabniške izkušnje

in uporabniške izkušnje

efektivnost

razvojni proces

Povezujemo podobo znamke s pričakovanji obiskovalcev.

Prisluhnemo

Aktivno poslušamo vaše zamisli in namene, ki jih želite preko blagovne znamke doseči in grafično izoblikujemo spletno mesto, ki bo temu sledilo.

Razvijamo

Pripravimo spletno mesto, ki bo vsebovalo elemente in bistvo blagovne znamke, bo sledilo vsem trenutnim standardom in bo uporabnikom prijazno.

Lansiramo

Po razvoju sledi korenito testiranje uporabniške izkušnje in kasneje aktivacija spletne strani na izbrani domeni in gostovanju. Brezhibnost je osnova našega razvoja.

spletna stran predstavlja
več kot le vašo dejavnost

zavzetost

več kot le projekt

Zaobjamemo blagovno znamko.

Sinergija znanj

Zavedamo se, da je vsako podjetje drugačno in unikatno. Da ima vsak svojo zgodbo, ki jo želi ljudem predstaviti. Pri nas poskrbimo, da se to digitalno predstavi na zanimiv in informativen način. Vse prednosti, razlikovanja od drugih skrbno umestimo v proces izdelave spletne strani, naj si bo to v okviru vsebine ali grafične podobe.

Pomembno nam je, da se s podjetjem in blagovno znamko dodobra spoznamo in sprejmemo pod svoje okrilje. Le s tem lahko zagotavljamo najboljšo digitalno rešitev, ki bo izkazovala bit blagovne znamke.

Želimo se poglobiti v vašo dejavnost, razumeti vaše stranke in vaše poslanstvo. Z našim znanjem in izkušnjami v digitalnem marketingu lahko vsebino in temeljne poudarke kreativno in uporabnikom prijazno prikažemo oziroma sporočamo preko spletne strani ali spletne trgovine.

Detajli so naša osnova. Da je spletna stran mobilnikom prijazna, interkativna in zagotavlja osnovne funkcije, je za nas samoumevno. Mi gremo korak dlje, saj so detajli tisti, ki naredijo spletno stran interesantno in da resnično izstopa.

Če imate za nas kakšno vprašanje ali vas zanima več glede sodelovanja, smo na voljo na elektronskem naslovu zivijo@avion.si ali preko telefonske številke 041 958 279